בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

12/11/2015 | 13:39 | מאת: רון

שלום רב לפני כשנה עברתי ניתוח לתיקון בקע מפשעתי כלוא בשיטה הפתוחה כולל רשת. החלו כאבים בתקופה האחרונה לאחר פעילות גופנית ובאולטסאונד נמצא כי יש לי בקע אינגווינלי בקוטר 1.5 עם שומן בפנים יש לפעמים כאבים. מה ניתן לעשות?האם זה מצריך שוב ניתוח? הרשת שהוכנסה בניתוח לא הייתה אמורה למנוע כניסה מחדש של שומן? האם ניתן להמשיך בפעילות אירובית כגון ריצה?

15/11/2015 | 09:45 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום רון יש לך בקע חוזר - הטיפול ניתוח . עד אז אתה יכול לעשות הכל

מנהל פורום כירורגיה