המלצה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/06/2015 | 20:17 | מאת: דוד יפתח

שלום מצאו לי ב us בקע מיפשעתי מי שמאל ויש לי וירקוצלה 2.8 באשך שמאל וגם בקע מישמאל ! יבנתי שעושים את הניטוח הזה ביחד בדכ ? שאלה אישית כצת כמה זמן מחכים לניתוח כזה פשות אני לא מסוגל לעבוד זה כואב מאווד !! ועוד שאלה כמה זמן בנאדם ,צריך זמן בישביל לחזור ל עצמו ו שהיה מותר לו להאים דברים ? תודה רבה !!

18/06/2015 | 09:34 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דוד ההמתנה לניתוח תלויה בסוג הביטוח שיש לך באם יש ביטוח פרטי תוך שבוע שבועיים באם ביטוח של קופת חולים - מושם או מגן זהב או עדיף חודש באם אין ביטוח נוסף חצי שנה . ההחלמה בין חודש לשלשה חודשים

מנהל פורום כירורגיה