כאבים אחרי ניתוח תוספתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/05/2015 | 09:39 | מאת: שי

היי, עברתי ניתוח להוצאת תוספתן ביום שישי, כלומר לפני שבוע. הכאבים של הניתוח משתפרים, ואני הולך ומתפקד בסדר יחסית. אך יחד עם זאת יש לי כאבים פנימיים בבטן שבאים והולכים וגזים מה שלא היה לי לפני. האם זה טבעי? האם יש לעשות עם זה משהו? תודה מראש

17/05/2015 | 12:41 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום שי תקין לחלוטין בערך שבועיים שלשה וזה ישתפר

19/06/2015 | 20:54 | מאת: אתי

ערב טוב עברתי ליפני חודש וחצי ניתוח .ויש לי כאבים לא נעימים בטבור וקצת אדמומיות.אני גם צריכה לעיתים קרובות לעשות פיפי .ביגלל לחץ שיש .זה טבעי אחרי ניתוח?אשמח לקבל תשובה

מנהל פורום כירורגיה