שימוש באתופן 600 מ"ג ובאומפרדקס שגורם לכאבי בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/04/2015 | 05:17 | מאת: יגאל

שלום רב לפני שלושה ימים התחלתי טיפול בתרופות שבכותרת במינון של 2 אתופן של 600 מ"ג ו 1 טבליה של אומפרדקס ביום לצורך טיפול בדלקת בסחוסים שבין צלעות החזה, לפי הנחיה של כירורג בית החזה, שהנחה לעשות שמוש בתרופות אלו למשך 3 חודשים לפחות (מטרת האומפרקדס נועדה לצורך שמירה על בריאות הקיבה). עם זאת, התחלתי להרגיש כאבי בטן לאחר שימוש בכדורים אלו, שלפי ההתוויה בעלון לצרכן של 2 התרופות, מהווים תופעות לוואי הדורשות פניה לרופא לשם ייעוץ. אבקש אפוא לדעת האם אוכל להמשיך בנטילת התרופות בנסיבות אלו או שעליי להפסיק לצורכן? ואם עליי להפסיק, איזה טיפול אחר תציע? (ניסיתי הזרקת סטרויאידים בשיבא שעזרה באופן מוגבל) בתודה מראש על מענה.

30/04/2015 | 09:14 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יגאל קודם תיקח אומפרדקס פעמיים ביום . חזור לרופא שרשם לך את התרופות שישנה סוגים

מנהל פורום כירורגיה