ציסטה בבית השחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

01/03/2015 | 20:41 | מאת: אסנת

שלום רב לפני כחודש פניתי לכירורגיה עקב ציסטה בגודל 5 ס"מ בבית השחי. לאחר בדיקות אולטרסאונד וממוגרפיה שיצאו תקינות הוצא הנוזל מהציסטה ונשלח לבדיקה ציטולוגית. הנוזל שנדגם שפיר. חזרתי לביקורת אצל הכירורג והתברר שהציסטה חזרה שוב לגודל של 2 ס"מ. הכירורג הציע ניתוח אלקטיבי . האם אני חייבת לעבור את הניתוח ? האם יש פתרון אחר לבעיה? בתודה מראש אסנת

05/03/2015 | 08:53 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום אסנת אין חובה לעבור הניתוח . האפשרויות הן או להשאירה כך או לנקז מידי פעם

03/06/2015 | 23:30 | מאת: דורה

גדל לי בבית השחי לפני בחודש כמעט גוש מלא מוגלה והייתי בתאילנד. הרופאה הביאה לי אנטיביוטיקה ועבר. אחרי כמה ימים הרגשתי שוב כאבים ועכשיו יצאו לי עוד 2 גושים. זה נורא כואב לי . השאלה שלי האם זה מקרין כאבים לבית החזה? והאם זה לא מסוכן? תודה רבה

מנהל פורום כירורגיה