חדש לבקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/04/2014 | 11:01 | מאת: גדי

שמי גדי,אני מתאמן בחדר כושר זה 11 שנה ובעיקר מתמקד בהרמות משקלים ופיתוח גוף. אני סובל זה כמה שנים מכאבים באים והולכים באזור המשפעה. הכאב מקרין לכיוון האשכים. בעיקר קורה אחרי ישיבה ארוכה על ספה או משהו רך או הרמת משקלים. כמו-כן, יש כאב באזור המפשעה בקיפול הברך כלפי מעלה. בבדיקה אצל כירורג הוא אמר לי שאין לי שום בקע ושזה דלקת אבל כל הסימנים מצביעים על בקע והייתי רוצה לשמוע דעה נוספת.

19/04/2014 | 21:48 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום גדי . פנה לבדיקת אולטראסאונד וכן לבדיקה אצל רופא אורטופד

מנהל פורום כירורגיה