ניתוח להגדלת פין

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/05/2000 | 14:31 | מאת: דני

האם מבצעים בישראל ניתוחים להגדלת פין? איפה ניתן לקבל מידע אודות הניתוח ?

17/05/2000 | 12:22 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום דני, בד"כ כדאי להתייעץ עם אורולוג. הייתי מבצע את הניתוח במרכז בו קיימת גם מחלקה פלאסטית. מכאן נגזר שכדאי לפםנות לאורולוג מבי"ח מרכזי-גדול במקום מגוריך בהצלחה

19/05/2000 | 02:48 | מאת: מוטי

ניתוח הגדלת פין והאם זה יכול להשביע על דברים אחרים במידה ומבצעים ניתוח מסוג זה .

19/05/2000 | 02:51 | מאת: מוטי

דני כתב/ה: ------------------------------- האם מבצעים בישראל ניתוחים להגדלת פין? איפה ניתן לקבל מידע אודות הניתוח ?

מנהל פורום כירורגיה