bbbbbbbbbbbbbbbb

דיון מתוך פורום  כירורגיה

09/04/2012 | 01:38 | מאת: דנה

שלום רב אני בת 46, סובלת מטחורים שנים רבות. לפני כ-שלושה חודשים הייתה לי דלקת בפי הטבעת. רופאת משפחה רשמה לי שתי תרופות: cortifoam - nifedipine ושלחה אותי לבדיקה אצל פרוטוקולו. הפרוטוקול אמר להמשיך טיפול ואחרי זה צריך לטפל בטחורים. סבלתי חודש עם כאבים חזקים בזמן יציאות. אחרי שבועות הדלקת חזרה עוד פעם והתחלתי שוב עם אותן תרופות, אבל אין שיפור במצב. אני כבר 4 שבועות עם כאבים חזקים כל פעם שאני נכנסת לשרותים ואי נוחות במשך כל היום. הרופאה אומרת שהתרופות חייבות לעזור. אבל כבר אין לי כוחות להמשיך לסבול מכאבים. האם יש תרופות אחרות שאפשר להשתמש או טיפול אחר. אשמח מאוד לקבל הצעה.

10/04/2012 | 12:32 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דנה אני לא בטוח במה שיש לך . את מתארת מצב שיכול להתאים לפיסורה וזה גם הטיפול שאת מקבלת . לדעתי באם עברו כבר שבועות ללא הטבה הפתרון הוא ניתוח .

מנהל פורום כירורגיה