הרניה והליכה מאומצת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/06/2001 | 18:27 | מאת: זאב

שלוב רב אני בן 32 ועברתי שני ניתוחי שבר בגיל 3 ו 8 לאחר נשיאת משקל כבד אני חש שאיזור הבטן התחתונה רגיש מעט אני הולך מדי יום למטרות שיפור הכושר וירידה במשקל האם אוכל להוסיף משקולות על כל רגל (3 ליברות כל אחת) כדי להגביר את המאמץ?? האם זה יכול לגרום לנזק/ שבר? תודה מראש זאב

14/06/2001 | 18:30 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום זאב, תאורטית אין סכנה לאחר כל כך הרבה שנים בנוגע לבקע חוזר אך האזור הינו מנותח ולכן אינו החוזקו הרגיל, רצוי להתחיל פעילות כזו בהדרגה תוך שימת לב לכאבים ונפיחות מקומית בצלקות. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה