כאבי בטן בצד ימין כחודש לאחר ניתוח כריתת תוספתן

דיון מתוך פורום  כירורגיה

12/07/2011 | 23:28 | מאת: יהודה

שלום, לפני כחודש עברתי ניתוח כריתת תוספתן בשיטה לפרוסקופית, יום לאחר ששוחררתי הביתה, חזרתי לאישפוז עקב חום גבוה וקיבלתי אנטיביוטיקה ל-7 ימים. לאחר חופשת מחלה של כ-3 שבועות חזרתי לשגרה, ובליאת ברירה קרה כי ביצעתי מאמצים פיזיים מועטים. היום בבוקר החלו לי כאבים בצד ימין בבטן. חשוב לי גם לציין כי אחת מהצלקות (זאת שמעל התבור) החלימה בצורה מאוד מוזרה, ועכשיו יש לי שם מעין סוג של שקע כזה. (נראה כאילו יש לי תבור מעל תבור) רציתי לשאול מה פשר הכאבים? האם זה דבר לגיטימי שיעבור מעצמו או שיש צורך להיבדק? ומה לגבי השקע של הצלקת האם זה בסופו של דבר יסתדר? תודה מראש..

14/07/2011 | 13:37 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום יהודה רצוי שתבדק במחלקה בו נותחתה .

16/01/2016 | 10:50 | מאת: שחר

היי דוקטור אני בת 17, ועברתי גם כן לפני כחודש ניתוח אפנדיציט לאחר שלא היה ברור אם בזה לקיתי (ניתחו אותי ליתר ביטחון ושלחו את התוספתן לפתולוג) בניתוח התגלו לי ציסטות שפיריות בשחלות אך שום דבר מעבר. לאחר יום ששוחררתי (כמו יהודה) חזרתי עם חום לבית החולים שם עשו לי סי טי בטן וטיפלו בי עם אנטיביוטיקה. במשך יום האשפוז שוחררתי שוב לשלושה ימים עם אנטיביוטיקה. לאחר כמה ימים החלו לי כאבים באים והולכים בחזה, בידיים, בצוואר בצדדים, בגב העליון וכעת בצד ימין בבטן התחתונה שבנגיעה באיזור כואב לי. לפעמים מקרין לצד שמאל. גם, דוקרים מאוד ובאים והולכים. אשמח לעצה.

27/03/2020 | 05:14 | מאת: אור

שלום, חודש לאחר ניתוח אפנדציט, כאב בטן ובליטה של הצד הימני. מה פשר הבליטה?

מנהל פורום כירורגיה