צריבה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/06/2001 | 16:09 | מאת: הדס

שלום, האם יש קשר בין פצעון/ חתך בפי הטבעת (שבא והולך) שגורם לתחושת צריבה בכל יציאה לשילשול שעבר לפני שבועיים שלושה? האם יש צורך בבדיקה מיידית או שניתן להיעזר בתכשיר ללא מרשם רופא? אשמח לתשובה מהירה. הדס

06/06/2001 | 19:50 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום הדס, מה שאת מתארת יתכן שמדובר בפיסורה, תוכלי לקרוא על כך בכתובת - http://www.doctors.co.il/surgery/article/229/ במצב כזה רצוי לבצע אמבטיות מי סבון ולדאוג לריכוך היציאה, תוכלי להבדק על ידי כירורג לאבחון וטיפול בבעיה. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה