שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

04/06/2001 | 10:13 | מאת: קטי

לא הגבת לי בנוגע לצ'סטה בכבד ממה היא ניגרמת , האם היא מסוכנת ????? היו לי כאבי בטן חזקים בבטן התחתונה , הלכתי לניתוח ונותחתי על הפנדציט אבל שפתחו לי את הבטן גילו לי בעיות במעי הגס אמרו לי שאצל אנשים מסוימיים כמוני הצואה לא יורדת כרגיל וניכנסת לפעמים לגוחמות ואז הגוחמה מתנפחת , ואז היתה לי בעיה במעי הגס הוא התנפח וקיצרו לי חלק מהמעי הגס הייתי מאושפזת במחלקת כירורגית א' בבית החולים מאיר , כשבועיים , וזה מה שאני יודעת , הניתוח ערך 5 שעות ועכשיו לאחר שנתיים כואבת לי הבטן שוב לפני כחודשיים נלקחתי לבית החולים באמבולנס בגלל כאביי בטן עצומים , ומאז כואבת לי הבטן , וזה מפריע לי לנהל חיים תקינים בעבודה , במשפחה שאלתי היא על הצ'סטה ואם אי פעם אוכל לנהל חיים תקינים למי אני פונה לאחר שכל מקום עבודה עושה לי פרצופים על הבדיקות הרבות שאני עושה או שכואבת לי הבטן ואני נישארת בבית??????? תודה קטי

04/06/2001 | 18:38 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום קטי, קרוב לודאי כי הציסטה חסרת משמעות, כפי שציינתי יתכן כי כאבי הבטן נובעים מחסימה חלקית של המעבר עקב הדבקויות. תמשיכי מעקב ע"י גסטרו והכירוגים, יתכן כי תזדקקי למס' בדיקות וצילומים כדי לאבחן את הבעיה ואחכ לשקול טיפול מתאים. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה