גירוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/06/2001 | 23:51 | מאת: יובל

אני לא סובל מכאבים בזמן היציאה, אך בימים האחרונים יש לי גירוד חזק באזור. בעבר סבלתי מעצירות תקופה מסוימת, אבל היום כבר לא. בכל זאת, לפני ככמה חודשים התחיל להופיע טחור, קבלתי משחה ונרות והכל נראה שהסתדר. האם זה סימן להופעה של טחור/פיסורה? האם אני אוכל לעשות משהו כדי למנוע תופעה זו?

03/06/2001 | 19:04 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יובל, התסמינים שתארת יכולים לנבוע מטורים פנימים. מציע כי תקרא את המאמר באתר שלנוhttp://doctors.co.il/surgery/article/223/ אם יהיו עוד שאלות חזור אלינו דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה