יש לי טחורים/פיסורה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

31/05/2001 | 12:43 | מאת: ליאת

שלום, בחודש האחרון יש לי יציאות קשות יותר מהרגיל-זה לא כל פעם אבל כשזה כך הן מלוות בכאבים עזים שממש מקשים עליי. בחלק מהפעמים מפיע אף דימום קל. אלו הסמפטומים היחידים. האם עליי לקבוע תור עם רופא כירורג? האם זה מסתמן כטחורים/פיסורה? אני נורא נורא מפחדת מהבדיקות וע"כ אני לא פניתי לרופא מזה חודש. אשמח לפרטים!!!!!

01/06/2001 | 16:19 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לליאת, מה שאת מתארת מתאים לפיסורה - סדק בפי הטבעת , קראי על כך במאמר שנכתב לאתרנוhttp://doctors.co.il/surgery/article/229/ אם יהיו עוד שאלות אשמח לענות דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה