הזעת יתר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

29/05/2001 | 18:43 | מאת: שרית

אני בת 31 סובלת מהזעת יתר בבית השחי ובכפות הרגליים. בגיל 17 עברתי ניתוח באזור הצואר בעקבות הזעת יתר שהיתה לי גם בכפות הידיים, אולם הניתוח עזר להפסקת הזיעה בכפות הידיים אך לא ברגליים ובבית השחי. ברצוני לדעת האם ישנה איזושהי תרופה חדשה, או ניתוח שאמור לעזור גם ברגליים ובבית השחי. הדבר מפריע לי מאוד. תודה מראש שרית

30/05/2001 | 19:46 | מאת: לוין אסתר-קינסיולוגית

לשרית טיפול קינסיולוגי יכול לעזור. טיפול יחודי המאבחן את הגורם להזעה ובו מטפל. אתו מנטרל. טיפול ללא תרופות.

30/05/2001 | 20:49 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום שרית , צר לי אך הכירורגיה מוגבלת בניתוחים להזעה בכפות ידיים בלבד, לעיתים לאחר ניתוח כזה יש הגברת הזעה במקומות אחרים בגוף. נסי להתיעץ עם רופא פנימי או עור. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה