ציסטה בצוואר

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/05/2001 | 13:28 | מאת: ציון

בבדיקת אולטראסאונד שנערכה לאשתי-בצוואר נתגלו הממצאים הבאים-מדי שנה אשתי במעקב. אונה מימין:2.2X1.9X4.3 ס"מ מרקם אחיד בחלק התחתון פנימי תהליך ציסטי בגודל 0.6 ס"מ. איסטומיס תקין. אונה משמאל בגודלי:2.3X1.8X4 ס"מ מרקם אחיד בחלק תחתון מרכזי תהליך תופס מקום. סולידי מוגדר היטב בעל מרקם בלתי אחיד עם איזורים ציסטים בתוכו. בגודלי 3.7 ס"מ. אבקש את חוות דעתכם תודה

24/05/2001 | 19:15 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ציון, הממצאים שמסרת אינם מספיקים לקבוע אבחנה , אוכל רק לומר כי קיים כנראה גידול מסוג ציסטי באונה השמאלית של בלוטת התריס. רצוי להבדק על ידי רופא אאג דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה