פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/05/2001 | 23:52 | מאת: יפעת

אובחנה אצלי פיסורה לפני כחצי שנה. נקבע לי נתוח לעוד כשבועיים. בתחילה היה לי מעין חתיכת בשר קטנה-בליטה קטנה שיצאה מפי הטבעת והרופא אמר לי שזה למעשה מה שמונע את הריפוי של הפצע. בימים האחרונים הבליטה גדלה מאוד (גדלה לגודל של בוטן בערך) כמו כן הצבע שלה הוא סגול.(רק בחלק קטן ממנה)זה מסב לי כאבים רבים. האם זה נורמלי? האם יש סיבה לדאגה? מה עליי לעשות כדי להוריד את הנפיחות הזו? האם יש צורך ללכת לבדיקה נוספת לפני הניתוח לאור המצב החדש? האם יש טעם להמשיך למרוח את המשחה 0.2% nifedipine ?

25/05/2001 | 22:39 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

למה את ממתינה ? למה לך לסבול ? . באם לאחר נסיון של טיפול שמרני אין הטבה - אזי הפתרון הוא ניתוחיולא משנה איזו שיטה. השיפור באיכות החים הוא עצום ורב ויפה שעה אחת קודם.

מנהל פורום כירורגיה