גוש בשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/07/2010 | 15:11 | מאת: כוכי

שלום רב! רציתי לדעת מה האבדל בן ציסטה או גוש שומני בשד. אשר גילו בהולטרסנד ובמוגרפיה. באולטרסנד הגודל של הגוש היה 1 ס"מ אבל יש מצב שמיתחת לגוש יש עוד גוש יותר גדול והאים במוגרפיה שעשיתי מצלם ממש לעומק כי החירוג ביקש לבוא לביקור עוד 3 חודשים בנתיים זה לא מימצה חשוד.אני לא יודעת מלעשות קשאני צובטת מעט את השד אני מרגישה גוש גדול בגודל זיית. הודה לך אים אקבל תשובה.

25/07/2010 | 13:39 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

לום כוכי מבחינתך זה לא משנה באם ציסטה או גוש שומני - מה שחשוב שזה לא גידול . האבחנה הסופית נעשית בבדיקה פתלוגית

מנהל פורום כירורגיה