שרירי בטן וביופסיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

03/05/2000 | 23:01 | מאת: ניר חן

שלום לך דוקטור שלומי ותודה על כך שענית לי בעייה וחשובה היא ששכחתי לרשום היא שכאשר אני לא יושן על הגב אלא על הצד או על הבטן אני קם עם שרירים תפוסים (שרירי הבטן) רציתי לדעת אם אפשר לקחת ביופסיה משרירי הבטן ואם זה גם יכול לעזור בגילוי הבעיה בשרירי הבטן

04/05/2000 | 21:02 | מאת: ד"ר ישראלית

ביופסיה ניתן לקחת מכל מקום (בקרוב טוב) בגוף אבל השאלה היא מה הטעם ומה מחפשים. ביופסיה משריר הבטן יחסית פשוטה כי השרירם חיצוניים. לפני בצוע הביופסיה צריך להבין על מה חושבים ??? בהצלחה שלומי

מנהל פורום כירורגיה