פיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/05/2001 | 00:34 | מאת: יפעת

אובחנה אצלי פיסורה לפני כחצי שנה.נקבע לי גם ניתוח לאחר טיפולים כושלים בניטרוגליצרין, אמבטיות,שמן פאראפין. השאלה שלי-בתחילה הייתה לי בליטה מאוד קטנה-מעין חתיכת בשר שיצאה מפי הטבעת, אך ביומיים האחרונים הבליטה גדלה מאוד כגודל בוטן ובצע כחול.האם יש סיבה לדאגה?

24/05/2001 | 19:30 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יפעת, זו תשובה לשתי שאלותיך בנושא פיסורה, הבליטה שאת מתארת כנראה הינה בליטת עור המופיעה במחלה זו ונקראת skin tag בליטה זו היא תגובה לתהליך הכרוני של הפיסורה ועלולה להכאיב ולגרד. אפשרות נושפת היא של טחור חיצוני עם קריש בתוכו. תוכלי לקרוא על כך באתרנו - http://www.doctors.co.il/surgery/cat/3/ בהצלחה בניתוח דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה