גידול גלומוס

דיון מתוך פורום  כירורגיה

14/07/2010 | 21:28 | מאת: ליאת

ד"ר שלום, אובחן אצלי גלומוס טומור באמה ביד שמאל מתחת לציפורן ואני שוקלת לעבור ניתוח להסרתו. רציתי לדעת כמה זמן לוקחת החלמה ומה היא ההערכה לגבי מתי תחזור האצבע לתפקוד מלא. כיוון שאני סטודנטית ובאוקטובר מתחילה ללמוד. תודה רבה

15/07/2010 | 12:48 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום ליאת בין שבועיים לשלש

10/11/2011 | 12:21 | מאת: רונה

אובחן אצלי גידול גאלמוס טומור כואב לי שלוחצים על האגודל ישנן תחושות מוזרות כשמזיזים את האגודל בכלל, מיחוש של כבדות מתחת לציפון האם חייב לנתח (לציין שהצירופן שינתה צורה, מה קורה אם לא מנתחים ומה הסיכונים ?

מנהל פורום כירורגיה