גוש שומני בשד השמאלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/05/2001 | 22:45 | מאת: תמיר

שלום אני ילד בן 15 ויש לי גוש שומני בשד השמאלי שלי אני רוצה לעבור ניתוח להוציא את זה וביום שני אני צריך לעמוד בפני וועדה שתחליט עם לתת לי לעבור ניתוח או לא . לפני זה עברתי אולטרהסאונד שהראה שזה הומונלי ורציתי לדעת שאם לפי הנתונים הנ"ל תוכלו להגיד לי מה הסיכוי שאני אקבל את הרשות לעשות ניתוח . ואם לא יתנו לי לעשות ניתוח בשל סכנות או סיכוי שזה יעבור יש משהו שאני יכול לעשות כדי לגרום לזה להשתנות או משהו כזה?

25/05/2001 | 16:31 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום תמיר, הגדלה של שד אחד לרוב גורמת לפגם אסטטי בלבד, אם האבחנה שמסרת נכונה אז יש סיכוי כי יאושר הניתוח, במידה ולא תמיד תוכל לעשות זאת באופן פרטי ואני מעריך כי העינין אינו מאד יקר... דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה