קולפוסקופיה וביופסיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/05/2001 | 21:21 | מאת: עליזה

אחרי בדיקת פאפ , נשלחתי לבדיקת קולפוסקופיה והרופא בצע בדיקת ביופסיה. הרופא אמר שיש המון תאים לא ממאירים , אבל בכל זאת הוא שולח לבדיקת ביופסיה . 1. האם מצב זה כשהתאים אינם ממאירים מוגדר כטרום סרטן צוואר הרחם ? 2. איך מוציאים את התאים ?

20/05/2001 | 23:55 | מאת: adi

עליזה, המלצה!!!! תשאלי גם בפורום רפואת נשים. הרופאים שם יענו לך עד שהדוקטור הנכבד יחזור מחופשתו. עדי

25/05/2001 | 16:32 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום עליזה, למיטב ידיעתי מבצעים גרידת של צואר הרחם, נסי לשאול בפורום רפואת נשים דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה