שלום ד"ר ספוליאנסקי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/05/2010 | 17:19 | מאת: חנית

שמי חנית בת 23 ועברתי לפני 3 שבועות ניתוח להזעת יתר בידיים. מאז הניתוח אני מזיעה בכל מקום אפשרי בגוף חוץ מהידיים! למה זה קורה? בבטן ובגב הזיעה נוראית לפני הניתוח לא הזעתי במקומות האלה כלל וגם בירכיים וברגליים. הבנתי שהסיכוי להזעה מפצה הוא במקום אחד בגוף לא בכל הגוף... האם זה יהיה ככה תמיד או שזה התופעות לוואי של הניתוח??? שאלה שניה (אולי קצת מוזרה אבל אשאל בכל זאת) נותחתי בבית חולים אסותא בבאר שבע, אני מאוד דואגת שאולי המיכשור שהוכנס לגופי לא חוטא כראוי ועקב כך נדקתי באיידס... מכיוון ש10 ימים בדיוק אחרי הניתוח הופיעו אצלי חום כאבי גרון וצינון ובדרך כלל אחרי שנדבקים באיידס אז 10 ימים אחרי ההדבקה התסמינים האלה מופיעים... עד כמה שאתה מכיר את הניתוח האם המיכשור שמוכנס לגוף הוא חדש אצל כל מנותח?? (דרך אגב יש לי OCD אולי זה קשור אין לי מושג אף פעם לא חששתי מאיידס בעבר) סליחה על אורך השאלה אשמח לתשובה על שתי השאלות ותודה מקרב לב!!! חנית :)

23/05/2010 | 09:35 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום חנית התסמינים של איידס מופיעים 3 חודשים לאחר ההדבקה . 10 ימים מוקדם מידי .המיכשור באסותא תקין לחלוטין . בנושא ההזעה המפצה - אכן בעיה -אין לי ת

מנהל פורום כירורגיה