שימוש ברשת תמיכה בניתוחי בקע מפסעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/05/2001 | 21:03 | מאת: יוסי

אבקש לשמוע את דעתו של ד"ו ויזר על ניתוחי הרניה מפשעתית בגבר : מה בין ניתוח רגיל ובין ניתוח עם תמיכת רשת.מדובר בהרניה דו צדדית. האם הכנסת הרשת לגוף לא גורמת לבעיות בעתיד?

16/05/2001 | 16:45 | מאת: דויד

יוסי כתב/ה: > > אבקש לשמוע את דעתו של ד"ו ויזר על ניתוחי הרניה מפשעתית בגבר : > מה בין ניתוח רגיל ובין ניתוח עם תמיכת רשת.מדובר בהרניה דו > צדדית. האם הכנסת הרשת לגוף לא גורמת לבעיות בעתיד?

17/05/2001 | 19:49 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יוסי, אכן הכנסת גוף זר עלולה לגרום מעט יותר לסיבוכים כתוצאה מדחיה, אני אישית מעדיף באדם צעיר לתקן את הפגם ללא שימוש ברשת. לא תמיד ניתן ולעיתים יש צורך בכך . תוכל לקרוא על כך באתר שלנו http://doctors.co.il/surgery/article/237/ דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה