האם זה כואב להוציא תפרים?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/05/2001 | 20:00 | מאת: אורית ארנון

לאחרונה עשיתי ביופסיה קטנה מאד עם שני תפרים כדי לזהות מקור של פריחה בעור. מחר אני צריכה להוציא את התפרים אבל אני מתה מפחד. האם זה כואב?

16/05/2001 | 17:30 | מאת: אורית ארנון

תודה

17/05/2001 | 19:50 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אורית, הרגעי אין עם זה בעיה כאב קל ביותר דר' ויזר

01/08/2016 | 20:33 | מאת: אורטל

מחר אני צריכה להוציא תפרים ואני מתה מפחד מה לעשות????? חדוף ביותר

24/07/2015 | 22:21 | מאת: דור

היי קודם כל אני עברתי ניתוח של קטיעת אצבע, כולם יודעים שזה לא נוח ומציק אבל אין לך מה לפחד הרופא שיוציא לך את התפרים מוציא בעזרת פינצטה קטנה כך שהרופא מושך את החוט רק ולא גוזר את מקום התפירה כל העניין הזה הוא 5- 10 דקות בכלל לא כואב אני הוצאתי לפני שבוע תפרים גם אני פחדתי מאוד רעדתי אחרי חמש דקות הרופא שלי אמר סיימתי להוציא אז אל תפחדי שיהיה בהצלחה

13/12/2017 | 14:33 | מאת: הוצאת תפרים

עוד שעה אני מוציאה תפרים ואני מתה מפחד האם זה כואב

מנהל פורום כירורגיה