טחורים מדממים בזמן הליכה ארוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

13/05/2001 | 22:15 | מאת: ציפי

לרופא שלום אני סובלת מטחורים מעת שהייתי בהריון עם בתי הבכורה לפני כ 31 שנה בזמן האחרון אחרי הליכה ארוכה כשעה בערך אני מרגישה כאב חד בפי הטבעת אני הולכת ל שירותים ואז אני רואה שיש לי דימום קל בתחתונים אני שואלת מה לעשות כדי למנוע את המצב הלא נוח של כאב ודימום? אני לא סובלת מעצירות כיוון שאני שותה כל יום כפית שמן זית. תודה מראש

14/05/2001 | 19:06 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ציפי, אם יש לך ודאות לגבי מצבך כלומר אם עברת ברור של המעי הגס אז את יודעת במה מדובר, במידה ולא רצוי לעבור בדיקה ואיבחון על ידי כירורג תוכלי לקרוא על כך באתר שלנו: http://doctors.co.il/surgery/cat/3/. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה