כירורגיה פלסטית

דיון מתוך פורום  כירורגיה

01/05/2000 | 18:07 | מאת: טובה

שלום, ברצוני לשאול עד כמה מסוכן לעשות ניתוח מתיחת בטן (ו/או שאיבת שומן) . אני בת 53, אחרי 3 לידות, אחרי 9000 דיאטות, עם צמיגים לא נחמדים. אני בריאה ולא סובלת משום דבר (אחר). האם ניתוח כזה כרוך בסיכון? וכן, עד כמה מסוכנת הרדמה כללית הדרושה לצורך ניתוח כזה ? תודה

04/05/2000 | 20:54 | מאת: ד"ר ישראלית

שלום אין לי מספרים מדוייקים לגבי ניתוח זה, בעקרון הסטאטיסטיקה היבשה מדברת על סיכון של 1:1000 כממוצע של כל ההרדמות לכל הניתוחים. כמובן שלאישה צעירה (?) ובריאה (?) ההערכה הניתוחית משתנה וקטנה הרבה יותר. תשובה מפורטת יש לקבל אצל פלסטיקאי (נ.ב. זהו נתון שהוא חייב לספק לך בעודו מחתים אותך על טופס הסכמה לניתוח הנ"ל.) בהצלחה שלומי

21/05/2000 | 23:54 | מאת: עזרא

שלום לך במסגרת לימודי,עלי להגיש עבודה בנושא כירורגיה פלסטית. ניתוחים וכדומה. אם תוכלי להמליץ לי על אתרים , בעברית,אשר יש בהם ספרות ומאמרים בנושא, תשמשי לי לעזר רב ,ועל כך אודה לךץ בכבוד רב ,ותודה מראש

מנהל פורום כירורגיה