ורידים ברגלים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

12/05/2001 | 16:23 | מאת: איילת השחר

שלום רב אני סובלת מורידים גדולים בשתי הרגלים ,הציעו לי לנתח אבל נאמר לי שהם חוזרים אחרי תקופה , מה המלצתך כדאי לנסות ? בתודה איילת השחר.

12/05/2001 | 16:57 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום איילת אינני מתימר ליעץ במקום רופא שבדק ואיבחון, תוכלי לקבל חוו"ד שניה מכירורג כלי דם דר' ויזר

13/05/2001 | 02:24 | מאת: לילי

אני נותחתי - אמנם רק ברגל אחד ונולדתי מחדש. הסיפור שהורידים חוזרים הוא נכון חלקית ורק במקרים של ניתוח לא מוצלח - לכן כדאי למצוא מנתח טוב ומנוסהת הרגלי עמידה והתאמצות הרגליים לא נכונים. וגם במקרים של חזרה זה לוקח כמה שנים טובות ובינתיים נהנים מאיכות חיים הרבה יותר טובה. לפי מה שאני למדתי - אם שומרים ומשגיחים הורידים לא חוזרים.

מנהל פורום כירורגיה