טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

12/05/2001 | 09:04 | מאת: בת-עשרים-וחמש

עד עכשיו סבלתי מטחורים חיצוניים. מאז שלשום, אני מרגישה כאב, אבל לא מוצאת כל נפיחות. 1. האם מדובר בטחורים פנימיים? 2. אם כן, האם זו "עליית מדרגה"? (-: 3. האם הטיפול זהה בשני המקרים? תודה

12/05/2001 | 17:00 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום נערה, לפי התאור לא ניתן להגיע לאבחנה, ראשית ממליץ לפנות לבדיקה ויעוץ, תוכלי גם לקרוא על נושא פי טבעת במס' מאמרים באתר שלנו בכתובת - http://doctors.co.il/surgery/cat/3/ אם יהיו שאלות יותר ממוקדות ננסה לענות דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה