ממליצה על ד"ר ראובן וייל

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/08/2009 | 14:49 | מאת: שרה

ביקרתי אצלו פעמיים, הוא מקצועי ואמין ואינו ממהר לפתור את הבעיה בניתוח. הוא נתן לי מרשם למשחה שהאחרים כלל לא מזכירים שהיא קיימת. ודבר נוסף, ניתוח עלול לגרום למצב בו אנו עלולים לאבד שליטה על הסוגרים וגם את זה רבים אחרים לא אומרים. אז.... שווה לנסות.

09/10/2011 | 15:37 | מאת: אריה

הייתי אצל ד"ר ראובן וייל עקב בעית פיסורה. ד"ר וייל מקצועי מאוד , מתקשר וסבלני, הקדיש לי את כל הזמן שנדרש , וצייד אותי במה שנדרש ......והבעיה נפתרה.

09/10/2011 | 15:37 | מאת: אריה

הייתי אצל ד"ר ראובן וייל עקב בעית פיסורה. ד"ר וייל מקצועי מאוד , מתקשר וסבלני, הקדיש לי את כל הזמן שנדרש , וצייד אותי במה שנדרש ......והבעיה נפתרה.

08/04/2014 | 20:46 | מאת: נדב

המליץ על נטילת משחה. ולקחת נרות להקלה על העצירות. בלי הסברים.הבא בתור מיד אמר המרפאה בתוך משרד קטנטן המשמש במקביל שלושה רופאים.

מנהל פורום כירורגיה