פיסורה חוזרת?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

10/05/2001 | 13:32 | מאת: יפה

לד"ר ויזר לפני עשר שנים עברתי ניתוח בשל פיסורה במצב קשה. לאחרונה חזרו רק חלק קטן מהתסמינים: כאב רק כשעה-שעתיים אחרי יציאה. מה פירוש הדבר? האם לקניית המשחה המומלצת על ידך להרפיית השריר דרוש מרשם רופא? האם יש לך מידע לגבי יעילותה של אקופונקטורה לנושא זה? מודה לך מראש על תשובתך לאימייל שלי. יפה

10/05/2001 | 20:20 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יפה, פיסורה עלולה לחזור, אם אינך מטפלת בעצירות, לצורך איבחון וטיפול יש להתיעץ עם כרורג וכן לקבלת מרשם דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה