Hernia

דיון מתוך פורום  כירורגיה

06/05/2001 | 00:27 | מאת: Valone

לדר" ויזר שלום אני בן 59 ונולדתי עם שבר ( Hernia ) בשני הצידי הבטן . ב 1975 עברתי ניתוח בצד ימין . בשינויי מזג אוויר אני מרגיש כאבים . מספר פעמים חששתי שהמקום נפתח אך הכירורג אישר שהכל בסדר . 1 . מה הסיבה לכאבים אלו ומדוע אני עדיין מרגיש את המקום אחרי זמן כה רב אחרי הניתוח ? חבר שלי , שאין לא קשר לענף הכירורגיה , אמר לי שהסיבה לכך היא ששכבות שרירים מקבילות חוברו יחד , לכן נמנעת מהן היכולת לנוע בנפרד . מה דעתך ? 2. אני מרגיש שבקרוב אאלץ לעבור ניתוח גם בצד השני והפעם , אני מקווה , יש טכניקות יותר מתקדמות . האם תוכל להמליץ לי על טכניקה מתאימה ועל מומחה בסוג זה של ניתוחים ? בברכה Valone

06/05/2001 | 18:20 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רב, בכל צלקת ניתוחית יש לפעמים כאבים הנובעים מסיבות שונות גם חילופי מזג אוויר. לא משנה הסיבה אלא כאבך, התיחס לזה באופן של הרגעת הכאב ובדיקת כירורג לעיתים. בנוגע לבקע השני ישנן שיטות חדישות אך גם להן סיבוכים תוכל לקרוא על כך באתר בכתובת http://www.doctors.co.il/surgery/cat/2/ דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה