קרע בוושת + זיהום (?)

דיון מתוך פורום  כירורגיה

21/01/2009 | 02:29 | מאת: דותן

אבי היקר עבר ניתוח של איחוי קרע בוושת, כ 12 ש לאחר שהתרחש הקרע. פתחו גם את בית החזה כדי לאחות. הוא בהנשמה וממתינים א. הכי מטריד - סכנת הזיהום. הבנו שזה קטלני אבל מה ניתן לעשות ? איך מונעים ?האם פתיר והיה וחלילה יהיה סיבוך זיהומי כזה? מה אנחנו כמשפחה יכולים לעשות חוץ מלהתפלל? ב. מה תהליך ההחלמה מניתוח כזה ומה משכו. כשהגוף מלא בצנרות הזנה למיניהן. מצבו הגופני סהכ היה מעולה. שוחה , מתעמל בקביעות , בריא תמיד. תודה

24/01/2009 | 19:06 | מאת: ד"ר יהודה ספוליאנסקי

שלום דותן . אכן כן - הזיהום הוא בעיה רצינית ולכן ניתנת אנטיביוטיקה בעירוי וכן אל תקל ראש בתפילה .

מנהל פורום כירורגיה