בעיות בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/05/2001 | 15:18 | מאת: אלון

לאחרונה יצא לי מאין גידול בפי הטבעת אשר גורם לי כאבים ביציאות , וכאבים בכלל ואי נוחות. האם זה אולי טחורים? ואם לא מה זה? ואם יש דרך לטיפול? בנוסף ראוי לציין שלפעמים אזור זה בפי הטבעת מדמם. אודה לתשובתכם לכתובת האימל שלי : [email protected] בברכה אלון

03/05/2001 | 19:10 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום אלון את התשובה תראה כאן וגם בדואר שלך, על פי התאור יתכן שמדובר בטחור חיצוני , רצוי כי תקרא את קובץ המאמרים בנושאhttp://www.doctors.co.il/surgery/cat/3/ אם יהיו שאלות נוספות נשמח לענות. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה