צלקת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה

02/05/2001 | 20:45 | מאת: קובי

ד"ר נכבד -שלום רב ותודה מראש לפני כ שלשה חודשים עברתי ניתוח שבר מפשעתי ואיזור הצלקת שהיא די ארוכה עדיין די נוקשה ביחס לצד השני שבו לא בוצע ניתוח ואני מעוניין לדעת האם כך זה אמור להיות ; בנוסף אודה לחוות דעתך בנוגע למשך התקופה שבה אני צריך להמנע מהרמת משאות ובנוגע לפעילות גופנית כמו הליכה או ריצה תודה רבה קובי

03/05/2001 | 19:13 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום קובי, אכן הצלקת נוקשה יותר בחודשים הראשונים לאחר הרפוי והנוקשות חולפת עם הזמן, רצוי להמנע ממאמצים במשך כחצי שנה לאחר הניתוח דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה