טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/04/2001 | 23:07 | מאת: דורית

שלום ד"ר ויזר. אני בת 25 סובלת מטחורים כרונית (כבר יותר משנה). העניין הוא,... שאני לא עושה מזה עניין. ז"א אני יודעת שיש לי את הבעיה הזאת אבל היא לא מפריעה לי: לא גורמת לכאבים ולא מדממת. האם אני אדישה מידי? האם זה יכול להתפתח ולהיות מסוכן אם לא אטפל בזה? מצפה לתשובתך. תודה.

27/04/2001 | 21:02 | מאת: דר' ויזר

שלום דורית, אם קראת את המאמר בנושא באתר שלנו, תביני כי טחורים אינם מחלה אלא איבר אם איבר זה אינו גורם לתסמינים אין צורך לטפל בו... אין מקום לדאגה היות ואם עברת ברור שאיבחן את מקור הבעיה כטחורים אז אין צורך בשום טיפול נוסף דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה