כלי דם חסומים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

26/04/2001 | 19:02 | מאת: meira sanobich

דר' נכבד אני בת 64 ללא מחלות ספציפיות מלבד חסימה חמורה של וריד ברגל ימין לאחר חיפוש מידע ארוך ומתיש מצאתי כי קיימת חברה בארה"ב המיצרת מקדחה מיוחדת לניקוי סתימת הורידים ופותחת אותם וכך נחסכת ממני הבעיה של לעבור ניתוח מעקפים ברגל. האם אתה מכיר מידע בעניין ואם כן היכן ניתן לאסוף מידע על פעולות אלו בארץ ונתונים סטטיסטיים רלוונטים. מודה לך על התשובה מראש חג שמח מאירה

27/04/2001 | 21:04 | מאת: דר' ויזר

שלום מאירה, הנושא שתארת קשור בכלי דם, זהו מקצוע כירורגי נפרד ממליץ כי תפני ליעוץ לכירורג כלי דם, אינני מכיר את הטכניקה שהזכרת. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה