לדר' וייזר: נתוחי הגבלת/קצורי קיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

25/04/2001 | 03:30 | מאת: אוראנג'

לאחרונה, חרושות השמועות כי נאסרות בהדרגה השימוש בטבעות המתכווננות ? באיכילוב החלו לבצע LAP RNY GBP וכך גם את כל שאר הניתוחים, גם הם בלפרסקופיה. גם את ה SRVG וגם את ה GASTRIC BANDING מבצעים באיכילוב בלפרסקופיה, אבל אינני מבין מדוע ממשיכים להשתמע בטבעות המתכווננות, כאשר בשאר העולם מפסיקים להשתמש בהם. מסתבר שהם בעלי סיכוי גבוה לסיבוכים ומימלא הסטטיסטיקה מדברת על אחוזי הצלחה עלובים בגישה ניתוחית זו. האם גם אתה עובר לנתח בשיטות אלטרנטיביות לקשירת הקיבה, כגון מעקפי קיבה ? תודה על תשובתך.

25/04/2001 | 18:39 | מאת: דר' ויזר

שלום רב, את המידע באתר אינני נוהג לתת מנסיוני האישי אלא מהניסיון בארץ ובעולם בנושא, האמת היא כי אין לי מידע בנושא הגבלות כלשהן בשימוש בטבעת המתכוונת. תוכל לשאול באתר של איכילוב ניתוחים למעקף לא הוכיחו עצמם שנים רבות לפני שהוכנסו לשימוש הטכניקות החדישות ואני לא מאמין כי טכניקות אלו יחזרו. דר' ויזר

28/04/2001 | 01:04 | מאת: adi

אורנג', אם אתה מעוניין: http://www.2iol.co.il ואז מתחת, מוצגים הפורומים של איכילוב. עדיאוראנג' כתב/ה: > > לאחרונה, חרושות השמועות כי נאסרות בהדרגה השימוש בטבעות > המתכווננות ? > באיכילוב החלו לבצע LAP RNY GBP וכך גם את כל שאר הניתוחים, גם > הם בלפרסקופיה. > גם את ה SRVG וגם את ה GASTRIC BANDING מבצעים באיכילוב > בלפרסקופיה, אבל אינני מבין מדוע ממשיכים להשתמע בטבעות > המתכווננות, כאשר בשאר העולם מפסיקים להשתמש בהם. מסתבר שהם בעלי > סיכוי גבוה לסיבוכים ומימלא הסטטיסטיקה מדברת על אחוזי הצלחה > עלובים בגישה ניתוחית זו. > האם גם אתה עובר לנתח בשיטות אלטרנטיביות לקשירת הקיבה, כגון > מעקפי קיבה ? > > תודה על תשובתך. >

מנהל פורום כירורגיה