קילה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/04/2001 | 03:00 | מאת: NL

שלום ד"ר. לאחרונה, עקב כאבים ברצועת הבטן, אובחן אצלי קילה. הקרעים, כך אמר הרופא, הוא בחגורת הבטן, במקום בו עוברים צינורות הזרע. הקרעים הם קטנים והרופא טען שהוא לא ממליץ לנתח מיד. שאלתי היא האם ניתוח יהיה הכרח המציאות בעתיד, ואם כן האם לא כדאי לנתח מיד ו"לגמור עם זה". בנוסף אציין שאני מתאמן בחדר כושר, ועל כך ענה הרופא שאין מניעה להמשיך ולהתאמן (אימוני כח). אם כי אני סומך על הרופא שלי, רציתי לבקש גם את חוות דעתך. תודה

25/04/2001 | 18:50 | מאת: דר' ויזר

שלום רב, התאור נכון ואם זו האבחנה אין מנוס אלא לנתח תוכל לקרוא על כך באתר שלנו http://doctors.co.il/surgery/article/237/ דר' ויזר

30/04/2001 | 22:27 | מאת: ד"ר ספוליאנסקי

NL שלום רב , כפי שכבר הסתבר לך הטיפול היחידי בהרניה מפשעתית (קילה , גירז'ה ) הוא ניתוח . העיתוי לניתוח (במידה ואין אינדיקציה דחופה ) הוא בתאום בין המנותח למנתח . אין טעם לסגור את דלתות האורוה לאחר שהסוסים בורחים . בעת שהבקע קיים אין כל מניעה ממאמץ גופני .

מנהל פורום כירורגיה