מידע לטחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה

24/04/2001 | 00:07 | מאת: ד''ר שתיל עודד

סובל מטחורים חיצוניים - prolaps ,דרגה 4 +,אלו שיטות ניתוח קיימות (לידיעה כללית ),מה המומלצת ביותר ??? האם חוזרים טחורים אחרי נתוח?? כמה זמן אחלמה ,עד חזרה לחיים נורמלים כבעבר?? בברכה.

24/04/2001 | 18:45 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום דר' שתיל ממליץ כי תקרא את קובץ המאמרים בנושאhttp://doctors.co.il/surgery/cat/3/ אם יהיו שאלות נוספות אשמח לענות. דר' ויזר

24/04/2001 | 23:20 | מאת: ד''ר עודד שתיל

ד''ר וייזר שלום, קראתי את כל המאמרים המתייחסים לנושא,אולם לא מצאתי שום תשובה לשאלותי אלייך,אודה אם תואיל להאיר את עיני בנדון.דרך אגב המלצה לכל סובלי העצירות-אבקה הנמכרת בבתי המרקחת ובסופרפארם,בשם מוציויטל-שמים כף גדושה בכוס מיץ,מערבבים ושותים 12 שעות לפני בקור בשירותים. מומלץ מאד -לא תרופה-ניתן לקחת לכל החיים ,---לא גורם לשלשול,אלא יציאה טובה ומהירה. בברכה. ד''ר שתיל עודד.

25/04/2001 | 19:00 | מאת: דר' ויזר

שלום שוב במאמר שנכתב באתר יש תאור של ניתוח כריתת הטחורים, ניתן לבצע כריתת טחורים בשיטה פתוחה או עם תפירה ראשונית, אני ממליץ איש/ית על השיטה הפתוחה. משך החלמה כ - 3 שבועות, יש אחוז מסוים של חזרת סמפטומים לאחר כ - 5 שנים דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה