טחורים? פיסורה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה

23/04/2001 | 21:13 | מאת: חלי

שלום אני בת 32 ומזה כ- 15 שנה אני סובלת מטחורים אשר לעיתים "מתיישבת" עליהם גם דלקת. ניסיתי לטפל בעזרת נרות משחות וכל מה שהמציאו כיום יש לי גם טחורים וגם בלוטה שהולכת וגדלה. לפני כ- 4 שנים עברתי מעין ניתוח להרחבה או שחרור של השרירים באזור. מזה כשנתים הגעתי למצב בו אני לא מצליחה להתאפק. הרופא זיהה את הסימפטום כמעי רגיז קבלתי טיפול תרופתי שלא עזר. האם יש קשר בין הדברים? האם יש פתרון קל ופשוט לבעיה הכאובה?

24/04/2001 | 18:51 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום חלי, מה שאת מתארת הוא סמפטומים של טחורים וניתוח של פיסורה. תסמונת המעי הרגיז שונה מכל אלו. אני מציע כי תתיעצי עם כירורג / פרוקטולוג ותעברי מס' בדיקות איבחון כדי לקבוע אבחנה מדויקת ואז הטיפול אולי יהיה יעיל יותר פרטים הקבוצת המאמרים בנושאים אלוhttp://doctors.co.il/surgery/cat/3/ דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה