בעיות חדשות

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/04/2001 | 09:08 | מאת: צופית

ד"ר ויזר מה דעתך על מצב שאני סובלת מעצירות כרונית ונוראה ובערך פעם בחודש שלשולים 2 ביום? אשמח לשמוע תגובה

22/04/2001 | 19:00 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום צופית, לדעתי את ממש מסכנה...., ראשית רצוי כי תבדקי על מנת לשלול מחלות מסויימות הגורמות לסמפטומי אלו, ושנית תבדקי בעצמך אם השלשולים באים עקב לקיחת תרופות להקלת העצירות מינון לא מתאים עלול לגרום לשלשול דר' ויזר

23/04/2001 | 10:45 | מאת: צופית

נראה לי שבאמת זה מהמשלשלים מכיוון שחוקן בריום פעמיים תקין וגם אני לפעמים לוקחת אורטילס 2 כדורים יומיים רצוף אז אתה חושב שאולי זה משפיע בימים שאחר כך?

מנהל פורום כירורגיה