כיס המרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

22/04/2001 | 09:06 | מאת: יניב רז

מזה זמן רב הנני סובל מהתקפי כאבים בבטן עליונה לאחר בדיקת גסטרוסטופיה שנמצאה תקינה, עברתי אולטרסאונד ובו נמצא כי יש לי אבנים בכיס המרה ונקבע לי תאריך לניתוח. שאלתי היא האם ניתוח זה הכרחי או שמע ניתן למוסס את האבנים בדרכים אחרות האם ניתוח זה מסוכן (קראתי על מקרה לא נעים שפורסם באתרכם) האם כדי לנסות טיפולים אחרים לפני שאני ניגש לניתוח תודה רבה יניב רז 052586983 טל

22/04/2001 | 19:02 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום יניב, לצערנו אין פתרון אלא ניתוח, כמו בכל דבר בחיים יש סיכוי לעומת סיכון ועליך להחליט בעזרת הרופא מה כדי. כמובן כי בחירת המנתח אם תוכל היא גם דבר חשוב. בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה