ניתוח כיס מרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/04/2001 | 17:48 | מאת: לירן

שלשום עבר אבי ניתוח שאיבת אבנים בכיס המרה, למחרת שוחרר לביתו ומאתמול אושפז בטיפול נמרץ עקב דליפת נוזל מכיס המרה וגרימת דלקת בחלל הבטן, היום בבוקר נותח ובשלושה ימים הבאים יצטרך לשהות בטיפול נמרץ ללא הכרה עם בטן פתוחה, מה הדבר אומר?, באיזה מצב הוא נמצא? האם הדבר כ"כ רע כמו שהוא נשמע?

19/04/2001 | 18:56 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום לירן, גילית כי ניתוח לא תמיד הולך חלק , אחת הבעיות של ניתוח לפרוסקופי הוא דליפה של מרה זהו סיבוך שלמזלנו די נדיר ואם אינו מאובחן מהר עלול לגרום לבעיות זיהומיות. נקווה כי לאחר הניתוח השני תחול הטבה אך צריך אורך רוח. מחזיקים אצבעות דר' ויזר

19/04/2001 | 22:07 | מאת: לירן

ד"ר א. ויזר, שלום תודה רבה על תשובתך כולנו מנסים להשאר מלאי אופטימיות לאור המצב הקיים, למרות שהמצב כזה נשאר באותה הרוח ושוב תודה לירן

מנהל פורום כירורגיה