קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/04/2001 | 14:11 | מאת: לחלי מהפחדנית

חלי אני בת 30 אבל צריכה חודש הבא לעבור קולונוסקופיה ומתה מפחד בבקשה עדכני אותי בכל פרטי הבדיקה תודה!!!!

19/04/2001 | 19:01 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום רב, אין צורך כל כך לפחד,,, הבדיקה נערכת לרוב עם טישטוש כך שיש חולים שמוסרים כי לא הרגישו דבר. נשמח לשמוע חוויות לאחר הבדיקה. בהצלחה דר' ויזר

27/04/2001 | 18:39 | מאת: חלי

לפחדנית היקרה.. טוב אז עברנו זאת.. לומר שזה קל - זה לא! התהליך מתחיל כיום לפני, ביום זה את אמורה לאכול תזונה נוזלית ולשתות שני בקבוקים של חומר משלשל(תתכונני לרוץ הרבה לשירותים). בבדיקה נותנים לך זריקת טישטוש (לי נתנו שתיים..) ואת נכנסת לתנוחת עובר. במהלך הבדיקה לקחו לי דגימות וזה כאב... הבדיקה נערכה ביום ראשון וביום שלישי נכנסתי לניתוח - אני עדיין מחכה לתוצאות הניתוח. מצטערת שאני לא אשת בשורות. אבל אני מקווה שהמידע הזה יעזור לך ותוכלי להכין עצמך (נפשית) בצורה טובה יותר. מקווה שתעברי בדיקה זו בשלום. ויותר מכך מאחלת לך רק בריאות. בהצלחה - חלי.

מנהל פורום כירורגיה