הפרשות מהשד

דיון מתוך פורום  כירורגיה

19/04/2001 | 08:00 | מאת: צופית

ד"ר ויזר אנא ענה לי בהקדם אני נורא מודאגת מה יכול להצביע על נוזל שקוף מהשד

19/04/2001 | 19:05 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום צופית, ראשית חסרים פרטים כגון גיל, בעיות גיניקולוגיות, הריונות ולידות וכד' באופן כללי ניתן לומר כי הפרשה כזו אינה מצביעה על ממצא חמור אך יש להתיחס ולבדוק גם בדיקת כירורג וכן בדיקה ציטולוגית של ההפרשה. דר' ויזר

22/04/2001 | 09:01 | מאת: צופית

אני בת 30 עם 2 ילדים שהקטן בן 2.5 שנים אין בעיות גנקולוגיות פשוט כל המן אני רואה על החזייה הלבנה כתמים ונורא דוקר אותי בפיטמות אשמח לרבל חוות דעת תודה

מנהל פורום כירורגיה