בקע מעל אזור המפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

18/04/2001 | 07:46 | מאת: כרמית

שלום! אני בת 44 וסובלת מזה כ-5 שנים מבקע מעל אזור המפשעה. לאחרונה אני סובלת מכאבים במיוחד לאחר עבודה מאומצת, הוא סחיבת דברים כבדים. הבקע בולט ויוצא החוצה. הכאבים מלווים לפעמים בהרגשת הכאה, ועד שאני לא לוקחת איזה כדור להרגעה לא עובר לי. איני יודעת מה לעשות, האם לעשות ניתוח ו/או להמשיך לראות איך יתפתח הדבר. אודה לך על תשובתך.

18/04/2001 | 22:10 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום כרמית, נראה לי כי כבר ענית עלך שאלתך, אם יש לך סימפטומים והדבר מפריע לך לחייך יש לנתח בהצלחה דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה