Pilonidal Sinus

דיון מתוך פורום  כירורגיה

15/04/2001 | 08:52 | מאת: Erez

שלום, לבני בן ה- 6 שבועות יש pilonidal sinus, במאמרכם הכתוב באתר נאמר שהתופעה נמצאת אצל אנשים החל מסוף מגיל ההתבגרות, האם התופעה אצל התינוק זהה בעוצמתה כמו למבוגר והאם בעתיד יסבול מאותן התופעות, המקום אצל התינוק הינו חלק לגמרי ללא שערות. בתודה מראש, ארז

16/04/2001 | 19:49 | מאת: ד"ר א. ויזר

שלום ארז, התופעה קיימת גם בתינוקות ולעיתים בתוך החלל של הסינוס נמצאות שערות... רצוי לבדוק את העינין על ידי כירורג ילדים ולבצע בדיקות איבחון בנוגע לפגמים בעמוד השדרה התחתון. דר' ויזר

מנהל פורום כירורגיה