פרוקטולוגיה ופיסורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה

11/04/2001 | 22:23 | מאת: ה.יל

שלום, יש לי שאלה בנושאים הנ"ל. לאיזה פורום להפנות את השאלות? תודה.

17/04/2001 | 22:06 | מאת: ד"ר א. ויזר

נא לשאול דר' ויזר

30/05/2001 | 19:44 | מאת: דני

אני סובל מזה שנים מדימומים בפי הטבעת וזו כנראה פיסורה. טופלתי פעם ע"י כירורג של קופ"ח כללית (שהיה אורטופד ) והוא הורה לי לשבת בגיגית מלאה בתמיסת יוד מס' פעמים ביום. כמובן שזה לא עזר. איזה טיפול יש ברפואה הציבורית לכך? האם אני חייב לפנות למרפאה פרטית( כמו פרוקטו ליין)? כמוכן יש לי מעין שומה בחלחולת. האם הסרתה שלא בלייזר תגרום לזיהום? בתודה.

מנהל פורום כירורגיה